Contact

In de loop der jaren verzamelt zich veel vuil op een stoep of terras. Wij zijn gespecialiseerd in het schoonmaken van jouw stoep of terras.

Is jouw stoep of terras niet meer mooi? Mooi! Onze SCN mooimakers maken jouw stoep of terras weer mooi! We zijn gespecialiseerd in het schoonmaken van jouw stoep of terras.

Waarom is stoep en terras reinigen nodig?

In de loop der jaren verzamelt zich een hoop vuil op een stoep of terras. Een veel gehoorde ergernis is groene aanslag op terrastegels of de oprit. Denk hierbij aan vorming van mos- en algenaanslag die kunnen leiden tot gladheid. Groene aanslag ontstaat vaak op vochtige plekken met slechte afwatering en weinig zon. Aanslag en andere vervuiling neemt geleidelijk toe en na verloop van tijd heeft de stoep of het terras goede reiniging nodig. Onze SCN mooimakers zorgen ervoor dat jij weer een mooie stoep of terras hebt!

Welke methode van stoep- en terrasreiniging gebruiken wij?

Onze SCN mooimakers hebben jarenlange ervaring in het schoonmaken van jouw terras en stoep. Per situatie kijken wij welke methode het beste gebruikt kunnen worden. Een houte vlonder, betonnen terras of een beklinkerd terras. Elk materiaal heeft een gespecialiseerde aanpak nodig om het zo schoon mogelijk te krijgen en niet te beschadigen. Onze SCN mooimakers verwijderen met de juiste materialen alle viezigheid van de stoep. We beschadigen geen stoeptegels of terrastegels. En na het reinigen vegen we de stoep of het terras opnieuw in met zand.


Wat zijn de resultaten van stoep of terras reinigen?

De resultaten zijn altijd mooi! Na het schoonmaken ziet jouw stoep en/of terras er weer uit als nieuw. Want na het reinigen vegen we de stoep opnieuw in met zand. Daarnaast zorgen wij dat jouw terras weer mos- en algenvrij is. Binnen 1 dag maken wij jouw stoep schoon. Onze mooimakers zorgen ervoor dat jij weer kunt genieten van jouw stoep en terras.
Wij vinden het belangrijk dat jij tevreden bent. En we zijn altijd eerlijk. Als we zien dat er aanvullende werkzaamheden nodig zijn, dan melden we dit en geven jou een passend advies.

Offerte aanvragen?

Persoonlijke aandacht vinden wij belangrijk. Wanneer je een offerte aanvraag doet, komt een SCN mooimaker bij je langs om persoonlijk kennis te maken. Vervolgens maken we een scherpe en duidelijke offerte om de gehele woning mooi te maken!

ZOEK CONTACT