Contact

Ben je niet tevreden over hoe jouw kunststof kozijnen eruitzien? Mooi! SCN mooimakers is gespecialiseerd in het reinigen van kunststof kozijnen en beplatingen. Wij maken jouw kunststof kozijnen en beplating weer mooi!

Het onderhouden van jouw kunststof kozijnen en beplating is erg belangrijk. Door natuurlijke vervuiling en door vervuiling veroorzaakt door mensen wordt jouw kunststof kozijn of beplating minder mooi. Het is ook belangrijk voor de levensduur, door een goed onderhoud verleng je de levensduur.

Waarom is kunststof reiniging nodig?

Met de juiste materialen en technieken maken we jouw kunststof kozijn of beplating weer mooi. Na het reinigen van de kunststof kozijnen en beplating kunnen we een conserveerlaagje aanbrengen. Dit zorgt ervoor dat de kozijnen en beplating een coating krijgt en beter beschermd tegen weersinvloeden. 

Welke methode van kunststof reiniging gebruiken wij?

Kunststof reinigen is een van de specialistische reinigingsdiensten van SCN. Door onze jarenlange expertise kunnen we vooraf bepalen wat de juiste aanpak is voor jouw kunststof kozijn of beplating. Elke klus is bij onze mooimakers in goede handen.Wat zijn de resultaten van kunststof reiniging?

De resultaten van kunststof reiniging zijn altijd mooi! Door het reinigen van kunststof kozijnen en beplating, staat jouw woning of kantoorpand er weer beeldschoon bij.
Wij vinden het belangrijk dat klanten tevreden zijn. En we geven altijd eerlijk advies. Als we je kunnen helpen om jouw woning of kantoorpand nog mooier te maken, dan zullen we dat zeker niet laten. Ook na de kunststof reiniging adviseren wij graag over onze andere reinigingsdiensten.

Hoeveel kost het reinigen van kunststof kozijnen?

De prijs is afhankelijk van verschillende factoren. Iedere klus is anders. Wil je weten wat het reinigen van kunststof kozijnen kost? Vraag dan een offerte aan. 

Offerte aanvragen?

Persoonlijke aandacht vinden wij belangrijk. Wanneer je een offerte aanvraag doet, komt een SCN mooimaker bij je langs om persoonlijk kennis te maken. Vervolgens maken we een scherpe en duidelijke offerte om de gehele woning mooi te maken!

ZOEK CONTACT