Contact

Na een lange tijd hard werk en troep maken, is jouw nieuwbouw eindelijk af. Zie je overal waar je kijkt bouwstof, resten puin en verfresten? Mooi! SCN mooimakers is gespecialiseerd in de reiniging van nieuwbouw.

Jouw nieuwbouw reinigen: hoe doen we dat?

Bouwreiniging is een van de specialistische reinigingsdiensten van SCN. Door onze jarenlange expertise weten wij hoe belangrijk deze klus is! Afhankelijk van de wensen, die we samen bepalen, zorgen onze mooimakers ervoor dat jouw nieuwbouw er beeldschoon bij ligt. Wij maken jouw nieuwbouw écht mooi!

Welke materialen en technieken gebruiken wij?

Je bent natuurlijk uiterst zuinig op jouw gloednieuwe gebouw. Dat zijn wij uiteraard ook! Onze mooimakers stellen vakkundig hun materialen samen zodat ze de nieuwbouw ook daadwerkelijk mooier maken. 

Waarom is bouwreiniging nodig?

Fris en schoon je nieuwe gebouw in is de belangrijkste reden om een grondige bouwreiniging te laten doen. Onze mooimakers zorgen voor mooie vloeren, wanden, plafonds en een blinkend sanitair.

Wat zijn de resultaten van bouwreiniging?

De resultaten van onze bouwreiniging zijn altijd mooi! Doordat onze mooimakers professioneel en precies te werk gaan, staat jouw nieuwe woning of kantoorpand er weer beeldig bij!

Wij vinden het belangrijk dat klanten tevreden zijn. En we geven altijd eerlijk advies. Als we je kunnen helpen met het mooimaken van jouw gebouw, dan zullen we dat zeker niet laten. Ook adviseren we graag over onze andere reinigingsdiensten.

Offerte aanvragen?

Persoonlijke aandacht vinden wij belangrijk. Wanneer je een offerte aanvraag doet, komt een SCN mooimaker bij je langs om persoonlijk kennis te maken. Vervolgens maken we een scherpe en duidelijke offerte om de gehele woning mooi te maken!

ZOEK CONTACT