Contact

Om echt alle vervuiling van een vloer te halen, moet deze grondig gereinigd worden. Hiervoor gebruiken wij een speciale waterzuiger en schrobmachine.

Is jouw vloerkleed, laminaat, marmeren vloer of pvc vloer niet meer mooi? Mooi! Onze SCN mooimakers maken elk type vloer weer mooi!

Waarom is vloeren reinigen nodig?

Om echt alle vervuiling van een vloer te halen, moet deze grondig gereinigd worden. Hiervoor gebruiken wij een speciale waterzuiger en schrobmachine.

Is dweilen dan niet voldoende?

Nee, dweilen is zeker niet voldoende. Dweilen is prima als het gaat om het reguliere schoonmaakwerk. Echter na het dweilen blijft ongeveer 40 % van het vuil achter op de vloer. Wil je echt al het vuil van een vloer verwijderen dan moet je deze grondig schrobben. Door de vloer 1 keer per jaar volledig te schrobben, weet je zeker dat je na het dweilen een mooi resultaat hebt. 

Welke methode van vloeren reinigen gebruiken wij?

We gebruiken een speciale waterzuiger en een schrobmachine die we instellen op de juiste druk. Meestal gebruiken we geen schoonmaakmiddelen. Indien we toch schoonmaakmiddelen nodig hebben, dan gebruiken we duurzame reinigingsmiddelen. Onze SCN mooimakers gebruiken de beste materialen en machines. Zo kunnen wij gemakkelijke elk type vuil op een vloer verwijderen. Na het grondig reinigen is het een kwestie van nadweilen en de vloer kan er weer een hele tijd tegen!

Welk soorten vloeren reinigen wij?

Wij kunnen elk type vloer reinigen. Van tegelvloeren, houten vloeren, marmeren vloeren, pvc vloeren tot aan laminaat vloeren. Ook vloerkleed reinigen behoort tot de mogelijkheden. Onze SCN mooimakers helpen jou graag bij iedere mooimaak klus!

Wat zijn de resultaten van vloerreiniging?

Wij maken jouw vloer weer mooi! Onze SCN mooimakers zorgen ervoor dat elk type vloer weer straalt en blinkt. Wij vinden het belangrijk dat jij tevreden bent. En we zijn altijd eerlijk. Als we zien dat er aanvullende werkzaamheden nodig zijn, dan melden we dit en geven jou een passend advies.

Offerte aanvragen?

Persoonlijke aandacht vinden wij belangrijk. Wanneer je een offerte aanvraag doet, komt een SCN mooimaker bij je langs om persoonlijk kennis te maken. Vervolgens maken we een scherpe en duidelijke offerte om de gehele woning mooi te maken!

ZOEK CONTACT