Contact

Het regelmatig reinigen van een overkapping verlengt de levensduur.

Ben je niet tevreden over hoe jouw overkapping eruitziet? Onze SCN mooimakers maken jouw overkapping weer mooi! 

Jouw overkapping reinigen: hoe doen we dat?

Onze mooimakers maken jouw overkapping schoon inclusief de goot, het frame en het dak. Afhankelijk van de overkapping kijken onze vakkundige mooimakers wat er nodig is om het weer brandschoon te krijgen. Heb je een kunststof of glazen terrasoverkapping? Geen probleem wij hebben overal een eigen methode en middeltje voor. Ook moeilijk bereikbare overkappingen zijn voor ons geen enkel probleem.

Waarom is een overkapping reinigen nodig?

Een overkapping zorgt voor bescherming tegen wind, zon en regen. En het geeft uitstraling en karakter aan jouw woning. Een mooie overkapping is hét visitekaartje van jouw woning. Je wilt natuurlijk zo lang mogelijk van de overkapping genieten en daarom is het belangrijk om deze regelmatig schoon te maken. Want het geeft niet alleen een mooie uitstraling, het vergroot ook de levensduur. Als vuil (zoals zand, vogelpoep en mos) na verloop van tijd in het materiaal trekt, vermindert dit de kwaliteit van jouw overkapping. Investeer in een goede reiniging van de overkapping en laat dit doen door onze SCN mooimakers.

Welke methode van overkapping schoonmaken gebruiken wij?

Wij zijn gespecialiseerd in het schoonmaken van overkappingen. We reinigen met hogedruk water en door onze jarenlange ervaring weten we precies welke druk we moeten gebruiken. Ook gebruiken we een osmosesysteem met allerlei borstels dat gemakkelijk vuil verwijdert. Osmose water is gefilterd water, zonder mineralen, metalen en zout. In normaal leidingwater en regenwater zitten mineralen en zouten die de bekende kringetjes en strepen vooroorzaken op je ramen. De bereikbaarheid van een overkapping is voor ons geen probleem. Van groot tot klein en van hoog tot laag: onze SCN mooimakers maken het weer moeiteloos mooi.

Wat zijn de resultaten van een overkapping reinigen?

De resultaten zijn altijd mooi! Na het reinigen ziet jouw overkapping er weer uit als nieuw. Iedere dag kijk je weer met een blij gevoel naar jouw mooie overkapping. Ook is een blinkende overkapping een waardeverhoging voor jouw huis. Als een potentiële koper de mooie overkapping ziet, is hij direct onder de indruk. De overkapping reinigen door onze SCN mooimakers is een goede investering. Wij vinden het belangrijk dat klanten tevreden zijn. En we zijn altijd eerlijk. Als we zien dat er aanvullende werkzaamheden nodig zijn, dan melden we dit en geven jou een passend advies. 

Offerte aanvragen?

Persoonlijke aandacht vinden wij belangrijk. Wanneer je een offerte aanvraag doet, komt een SCN mooimaker bij je langs om persoonlijk kennis te maken. Vervolgens maken we een scherpe en duidelijke offerte om de gehele woning mooi te maken!

ZOEK CONTACT