Contact

Ben je niet tevreden over hoe jouw ramen eruitzien? Mooi! SCN mooimakers is gespecialiseerd in ramen wassen. Wij maken jouw ramen weer mooi!

Jouw ramen wassen: hoe doen we dat?

Er zijn twee manieren om ramen te wassen. Wij zijn gespecialiseerd in zowel de traditionele techniek als de osmose techniek. Als specialistische reinigingsdienst wassen wij al jarenlang ramen bij zowel particulieren als bedrijven. Met onze expertise geven wij advies op maat en kijken welke methode het beste toegepast kan worden.

Wat is de traditionele techniek?

Ramen wassen op de traditionele manier wil zeggen dat we met behulp van ladder, inwasser, trekker en spons jouw ramen weer mooi maken. Deze eeuwenoude methoe werkt nog steeds zeer effectief. De traditionele techniek heeft als voordeel dat de kosten laag blijven en het werktempo hoog ligt. Deze methode hebben onze mooimakers uiteraard goed onder knie en zij maken al jouw ramen weer mooi!

Wat betekent de osmose techniek?

Ramen wassen met de osmose techniek is één van de specialistische reinigingsdiensten van SCN. Osmose water is gefilterd water, zonder mineralen, metalen en zout. In normaal leidingwater en regenwater zitten mineralen en zouten die de bekende kringetjes en strepen vooroorzaken op je ramen. Bij ramen wassen met de osmose techniek, maken we gebruik van een telescoopsysteem. We kunnen hierdoor werken tot een hoogte van 18 meter. Daarnaast is deze vorm 100% milieuvriendelijk aangezien er geen zeep of andere middelen gebruikt hoeft te worden. Elke klus is bij ons in goede handen!

Waarom is glasbewassing nodig?

Je wilt een mooie woning of kantoorpand hebben. Schonen ramen zijn van toegevoegde waarde en bepalen hoe mensen naar jouw gebouw kijken. Mooie ramen zijn hét visitekaartje van jouw woning of bedrijfspand! En door jouw ramen mooi te houden, voorkom je schade op de lange termijn zoals vuil en krassen. Ook voor het verwijderen van kalkaanslag helpen onze mooimakers jou graag verder. Onze mooimakers zorgen ervoor dat er geen vuil op de ramen en kozijnen achterblijft en laten iedere raam weer stralen!

Wat zijn de resultaten van het ramen wassen?

Onze SCN mooimakers zorgen ervoor dat jouw ramen weer blinken! Wij zorgen voor een mooi en streeploos resultaat. Om het beste resultaat te behalen kun je het beste jouw ramen periodiek laten wassen met de traditionele of osmose techniek. Als gespecialiseerd reinigingsdienst vinden wij het belangrijk dat klanten tevreden zijn. En we geven altijd eerlijk advies. Als we je kunnen helpen om jouw woning of kantoorpand nog mooier te maken, dan zullen we dat zeker niet nalaten. Ook na ramen wassen, adviseren wij graag over onze andere reinigingsdiensten.

Offerte aanvragen?

Persoonlijke aandacht vinden wij belangrijk. Wanneer je een offerte aanvraag doet, komt een SCN mooimaker bij je langs om persoonlijk kennis te maken. Vervolgens maken we een scherpe en duidelijke offerte om de gehele woning mooi te maken!

ZOEK CONTACT