Contact

Dakreiniging Limburg

Ben je op zoek naar dakreiniging in Limburg? Mooi! Wij zijn een landelijk opererend netwerk in specialistische reiniging. Onze lokale mooimakers in Limburg maken jouw dak weer mooi!

Waarom dakreiniging?

Vervuiling, zon, regen, mos en algen tasten jouw dak aan. Algen en mossen blijven bijvoorbeeld op dakpannen zitten, waardoor dakpannen poreus worden en dakpannen uit elkaar kunnen vallen. Door regelmatig je dak te laten reinigen, voorkom je dit. Dakreiniging verlengt de levensduur van dakpannen én geeft een nettere uitstraling aan jouw dak.


Hoe reinigen we een dak in Limburg?

Er zijn twee soorten dakreiniging: het reinigen van dakpannen of een overkapping. Met onze hoogwerkers en klimmaterialen is het voor ons geen probleem om op iedere hoogte een dak te reinigen. Wij beschikken over de juiste materialen om op een betrouwbare manier jouw dak weer mooi te maken.

Meestal reinigen we daken onder hogedruk. Dit gebeurt op basis van 350 bar en een hitte van 95 graden. Zo verwijderen we moeiteloos mossen, algen, korstmossen en andere typen vervuiling. Deze manier van reinigen gebruiken we ook voor het reinigen van gevels, terrassen en stoepen.

Wanneer we een monument of een oud gebouw reinigen, gebruiken we een specialere manier. Dan reinigen we met hogedruk stoom op basis van 250 bar en 140 graden hitte. De stoom zorgt voor een thermoshock effect zodat we gemakkelijk organisch vuil verwijderen, zonder dat we iets beschadigen. Al onze mooimakers hebben hiervoor een speciaal certificaat van SteamPLUS operator.

Dakpannen reinigen in Limburg

We hebben jarenlange ervaring met het reinigen van dakpannen. Op iedere locatie in Limburg, gaan we hetzelfde te werk. Het reinigen van dakpannen houdt in dat het dak wordt schoongespoten met een hogedrukspuit. Na het reinigen zien jouw dakpannen er weer mooi uit!

Bijkomend voordeel: het reinigen van dakpannen voorkomt ook schade in de toekomst. Dakpannen hebben een gemiddelde levensduur van 50 jaar en voor een lange levensduur is het belangrijk dat je dakpannen regelmatig laat schoonmaken. Het reinigen van dakpannen is een stuk goedkoper dan het vervangen ervan: maak hier dus slim gebruik van.

Overkapping reinigen in Limburg

Naast het reinigen van dakpannen, reinigen wij ook overkappingen. Onze lokale mooimakers in Limburg maken iedere overkapping weer schoon, inclusief de goot, het frame en het dak. Ook een kunststof overkapping of glazen overkapping maken wij moeiteloos schoon. Wij weten hoe we jouw overkapping weer mooi moeten maken!

Offerte aanvragen dakreiniging Limburg

De resultaten van dakreiniging zijn altijd mooi! Door het reinigen van daken is jouw dak weer mooi. Wij vinden het belangrijk dat klanten tevreden zijn. En we zijn altijd eerlijk. Vraag hieronder een offerte aan voor dakreiniging in Limburg.

Offerte aanvragen?

Persoonlijke aandacht vinden wij belangrijk. Wanneer je een offerte aanvraag doet, komt een SCN mooimaker bij je langs om persoonlijk kennis te maken. Vervolgens maken we een scherpe en duidelijke offerte om de gehele woning mooi te maken!

ZOEK CONTACT