Contact

Zonnepaneelreiniging Nederweert

Wil je meer rendement uit jouw zonnepanelen halen? Mooi! Dat is namelijk mogelijk door ze in de loop van tijd te reinigen. SCN mooimakers is gespecialiseerd in het reinigen van zonnepanelen.

Hoe doen we dat?

Het reinigen van zonnepanelen is een specialistische reinigingsdienst van SCN. Met de juiste materialen en type reiniging maken we jouw zonnepanelen weer mooi. Door onze jarenlange ervaring weten we hoe we het rendement van jouw zonnepanelen nog mooier kunnen maken. Elke klus is bij onze mooimakers in goede handen. 

Osmose techniek

Zonnepanelen reinigen met de osmose techniek is één van de specialistische reinigingsdiensten van SCN. Osmose water is gefilterd water, zonder mineralen, metalen en zout. In normaal leidingwater en regenwater zitten mineralen en zouten die de bekende kringetjes en strepen vooroorzaken op je ramen. Bij zonnepanelen wassen met de osmose techniek, maken we gebruik van een telescoopsysteem. We kunnen hierdoor ook de moeilijk bereikbare zonnepanelen reinigen. Daarnaast is deze vorm 100 % milieuvriendelijk aangezien er geen zeep of andere middelen gebruikt hoeft te worden.

Waarom?

Je kunt het meeste rendement behalen als je de zonnepanelen regelmatig schoonmaakt. Door jouw zonnepanelen jaarlijks te wassen haal je optimaal rendement. Dit wordt beïnvloed door verschillende factoren als fijnstof, roetdelen rond snelwegen of industrieterreinen, alg aanslag in bosrijke gebieden, atmosferische vervuiling en vogelpoep. Wij reinigen de zonnepanelen met alle zorgvuldigheid. Het is dan ook niet raadzaam om de zonnepanelen zelf te wassen. Door de zonnepanelen niet genoeg te reinigen kun je tot 20 % rendement verliezen. Duurzame energie vraagt dan ook om duurzame onderhoud: SCN mooimakers maken jouw zonnepanelen duurzaam én mooi!

Offerte aanvragen?

Persoonlijke aandacht vinden wij belangrijk. Wanneer je een offerte aanvraag doet, komt een SCN mooimaker bij je langs om persoonlijk kennis te maken. Vervolgens maken we een scherpe en duidelijke offerte om de gehele woning mooi te maken!

ZOEK CONTACT