Contact

Vloerreiniging Reusel

Is jouw vloerkleed, laminaat, marmeren vloer of pvc vloer niet meer mooi? Mooi! Onze SCN mooimakers hebben met allerlei vloeren ervaring en beschikken over de beste kennis om te reinigen. Van tegelvloeren, houten vloeren, marmeren vloeren, pvc vloeren tot aan laminaat vloeren. Ook vloerkleed reinigen behoort tot de mogelijkheden. Wij analyseren jouw vloer en bepalen de juiste methode voor het vloeronderhoud. Wij helpen jou graag verder om jouw vloei weer mooi te maken!

Hoe doen we dat?

Per vloertype kijken wij welke methode het beste past. We gebruiken een speciale waterzuiger en een schrobmachine die we instellen op de juiste druk. Meestal gebruiken we geen schoonmaakmiddelen, aangezien veel vloeren niet geschikt zijn voor schoonmaakmiddelen. Indien we toch schoonmaakmiddelen nodig hebben, dan gebruiken we duurzame reinigingsmiddelen. Onze SCN mooimakers gebruiken de beste materialen en machines. Zo kunnen wij gemakkelijke elk type vuil op een vloer verwijderen. Na het grondig reinigen is het een kwestie van nadweilen en de vloer kan er weer een hele tijd tegen! 

Is dweilen dan niet voldoende?

Nee, dweilen is zeker niet voldoende. Dweilen is prima als het gaat om het reguliere schoonmaakwerk. Echter na het dweilen blijft ongeveer 40% van het vuil achter op de vloer. Wil je echt al het vuil van een vloer verwijderen dan moet je deze grondig schrobben. Door de vloer 1 keer per jaar volledig te schrobben, weet je zeker dat je na het dweilen een mooi resultaat hebt. Wanneer je de vloer reinigt voorkom je dat stof en vuil zich gaan hechten aan de vloer. Door regelmatig onderhoud kun je optimaal van de vloer genieten en de levensduur van het materiaal verlengen.

Waarom?

Wekelijks lopen er tientallen tot honderden mensen over de vloer. De vloer is een echte blikvanger van jouw woning of bedrijfspand. Je wilt de vloer dan ook zo lang mogelijk mooi houden. Hoe vuiler het tapijt, de tegel- of houtvloer, hoe groter de uitdaging om de vloer weer brandschoon te maken. Per vloertype kijken wij wat er nodig is om jouw vloer weer mooi te maken. Om echt alle vervuiling van een vloer te halen, moet deze regelmatig grondig gereinigd worden. Hiervoor gebruiken wij een speciale waterzuiger en schrobmachine.

Offerte aanvragen?

Persoonlijke aandacht vinden wij belangrijk. Wanneer je een offerte aanvraag doet, komt een SCN mooimaker bij je langs om persoonlijk kennis te maken. Vervolgens maken we een scherpe en duidelijke offerte om de gehele woning mooi te maken!

ZOEK CONTACT