Contact

SCN partner worden?

Als partner ga je deel uitmaken van ons landelijk dekkende netwerk. Stuk voor stuk specialisten op het gebied van reiniging en onderhoud.
Binnen je eigen regio ga jij de bewezen, unieke en succesvolle formule vormgeven en geheel zelfstandig runnen.

Wat zijn de voordelen?
- Na hulp bij het schrijven van een gedegen ondernemersplan en een goede financiële onderbouwing ga je aan de slag.
- Je bouwt in een snel tempo een groot klantenbestand op met eigen klanten en gaat dus minder werken in de onder aanneming.
- Daardoor gaat de omzet per uur omhoog en in veel gevallen kan dit zelfs makkelijk verdubbeld worden.
- Betrouwbare partners om je heen zorgen voor een groot netwerk zodat jij en je collega’s altijd beschikken over voldoende kwalitatief goede handjes die ook nog eens betrouwbaar zijn en afspraken nakomen.
- Deze vakmannen zijn allemaal op dezelfde manier opgeleid, namelijk door onze eigen SCN academy. Deze academy is samengesteld om de kwaliteit te garanderen voor onze en dus ook jouw klanten.
- Daardoor zijn we in staat om grote klussen binnen te halen en deze gezamenlijk uit te voeren.
- Je hoort het goed, je bent dus niet meer echt alleen. We doen het samen.
- Daardoor kun je je volledige focus op je eigen klantenbestand, groei en uitvoerende werkzaamheden houden.
- Door de grote schat aan kennis en ervaring die aanwezig is binnen SCN op alle niveaus, krijg je de perfecte ondersteuning vanuit het hoofdkantoor op het gebied van ondernemerschap, juridische zaken, administratieve ondersteuning, software, strategie, collectieve inkoop en alle andere voordelen die er bij komen kijken.
- Ook op het gebied van marketing lopen we ver voor op de branche. Wij hebben de volledige ondersteuning van een groot marketing bureau, die net als SCN de kansen zien in deze onstuimige markt.
- Dus briefpapier, visitekaartjes, website, flyers, online marketing, offline marketing, marketing strategie, lokale focus, ludieke acties, Moederdag reclames, presentjes, bus bestikkering, kleding, kortom alle marketing is geregeld en blijft volop in beweging.
- Mede daardoor creëren we rust en meer winst voor alle aangesloten partners.


Wat verwachten we van jou?
- De rust om goed te luisteren naar ons verhaal en het daarbij behorende financiële plaatje. Doordat je begrijpt wat je moet doen om je omzet te verhogen, kom je erachter dat de financiële verplichtingen niet opwegen tegen alle voordelen. Mede door de kosten gezamenlijk te dragen gaan je kosten dus in praktijk omlaag in plaats van omhoog.
- Dit lukt alleen als je zelf actief bent en volledige inzet geeft voor de groei van je eigen onderneming.
- Je blijft immers zelfstandig ondernemer.