Contact

Kunststofreiniging Oirschot

Ben je niet tevreden over hoe jouw kunststof kozijnen eruitzien? Mooi! Kunststof staat er om bekend dat het weinig onderhoud nodig heeft. In vergelijking met houten kozijnen hoeven ze niet geschuurd en geverfd te worden, maar regelmatig reinigen is wel aan te raden. Door invloeden van buiten kan er mos-, algen- of schimmelgroei ontstaan. Wij maken jouw kunststof kozijnen en beplating weer mooi! Door onze jarenlange expertise kunnen we vooraf bepalen wat de juiste aanpak is voor jouw kunststof kozijn of beplating.

Hoe doen we dat?

Er zijn verschillende manieren om kunststof kozijnen en beplating te reinigen. Eerst verwijderen wij het loszittend vuil zoals stof en zand. Vervolgens reinigen we het kunststof kozijnen of beplating met de juiste materialen en technieken. Met de juiste middelen verwijderen wij vuil en aanslag. Na het reinigen van de kunststof kozijnen en beplating kunnen we een conserveerlaagje aanbrengen. Dit zorgt ervoor dat de kozijnen en beplating een coating krijgt en beter beschermd zijn tegen weersinvloeden. Voor het beste resultaat is het raadzaam om 1 tot 2 keer per jaar jouw kozijnen grondig te reinigen en in was te zetten.

Waarom?

Het onderhouden van jouw kunststof kozijnen en beplating is erg belangrijk. Door natuurlijke vervuiling zoals algen en door vervuiling veroorzaakt door mensen wordt jouw kunststof kozijn of beplating minder mooi. De kleur en kwaliteit van het materiaal kan aangetast worden. Ook kunnen er krassen ontstaan als het vuil vasthecht aan het kunststof. Het is ook belangrijk voor de levensduur, door een goed onderhoud verleng je de levensduur. Daarbij oogt het natuurlijk ook veel mooier.

Wat zijn de resultaten?

De resultaten van kunststof reiniging zijn altijd mooi! Door het reinigen van kunststof kozijnen en beplating, staat jouw woning of kantoorpand er weer beeldschoon bij. Wij vinden het belangrijk dat klanten tevreden zijn. En we geven altijd eerlijk advies. Als we je kunnen helpen om jouw woning of kantoorpand nog mooier te maken, dan zullen we dat zeker niet laten. Ook na de kunststof reiniging adviseren wij graag over onze andere reinigingsdiensten.

Offerte aanvragen?

Persoonlijke aandacht vinden wij belangrijk. Wanneer je een offerte aanvraag doet, komt een SCN mooimaker bij je langs om persoonlijk kennis te maken. Vervolgens maken we een scherpe en duidelijke offerte om de gehele woning mooi te maken!

ZOEK CONTACT