Contact

Hoe reinig je een stoep?

Groene aanslag op jouw stoep is niet zo mooi. Je kunt zelf je stoep reinigen met diverse huis-tuin- en keukenmiddeltjes. Dit kost jou veel tijd en een hoop gedoe. Het is veel sneller en gemakkelijker om dit aan één van onze specialisten over te laten. Onze medewerkers kunnen jou verder helpen om jouw stoep of terras weer mooi te maken. Mooi hé!


Methodes en technieken voor stoep reinigen


SCN mooimakers hebben al jarenlang ervaring met het verwijderen van vuil op stoepen en terrassen. Wij kijken op locatie welke techniek het beste toegepast kan worden. Door de juiste materialen te gebruiken zorgen wij dat de stoep- of terrastegels niet beschadigd worden.

Jouw stoep weer als nieuw


Wij zorgen ook dat jouw stoep en terras er weer brandschoon uitziet. Na het reinigen vegen we de stoep of het terras opnieuw in met zand. Onze mooimakers hebben dit klusje binnen een dag geklaard. In één dag heb jij weer een stoep of terras als nieuw.

Altijd eerlijk advies


Wij vinden het belangrijk dat de resultaten altijd mooi zijn en dat jij tevreden bent. Wij geven altijd eerlijk en passend advies. 

Offerte aanvragen?

Persoonlijke aandacht vinden wij belangrijk. Wanneer je een offerte aanvraag doet, komt een SCN mooimaker bij je langs om persoonlijk kennis te maken. Vervolgens maken we een scherpe en duidelijke offerte om de gehele woning mooi te maken!

Zoek een mooimaker