Contact

Glazenwasser Someren

Niet tevreden over hoe jouw ramen eruit zien? Mooi! Onze mooimakers zijn gespecialiseerd in het ramen wassen. Onze specialisten geven advies welke techniek het beste toegepast kan worden. Met als eindresultaat een streeploos effect waar je nog lang van kunt genieten. Jouw woning of kantoorspand zien er weer beeldig uit na het reinigen.

Hoe doen we dat?

Er zijn twee manieren om ramen te wassen. Wij zijn gespecialiseerd in zowel de traditionele techniek als de osmose techniek. Als specialistische reinigingsdienst wassen wij al jarenlang ramen bij zowel particulieren als bedrijven. Met onze expertise geven wij advies op maat en kijken welke methode het beste toegepast kan worden.

Traditionele techniek

Onze mooimakers gebruiken zowel de traditionele als osmose techniek. De traditionele techniek wil zeggen dat je met behulp van een ladder, inwasser, trekker en spons. Deze eeuwenoude methode is zeer effectief en heeft als voordeel dat de kosten laag blijven. Het werktempo ligt hoog bij onze specialisten, aangezien ze de techniek uiteraard goed onder de knie hebben.

Osmose techniek

De osmose techniek is een van onze specialistische reinigingsdiensten. Osmose water is gefilterd water zonder mineralen, zouten en metalen. Deze stoffen zitten wel in regenwater en regulier leidingwater. Mineralen en zouten zorgen voor de kringetjes en strepen op ramen. Door osmose water te gebruiken krijg je streeploze ramen.

Waarom?

Schone ramen zijn hét visitekaartje van jouw woning of bedrijfspand. Door je ramen schoon te houden, voorkom je schade en krassen op de lange termijn. Je kunt het beste de ramen periodiek laten wassen met de osmose of traditionele techniek. Daarnaast helpen de mooimakers je graag verder met andere reinigingsdiensten zoals het verwijderen van kalkaanslag. Wij helpen je graag verder bij het verwijderen van hardnekkige kalk, zodat jouw ramen weer brandschoon zijn. Ook buiten het ramen wassen geven wij altijd eerlijk advies om jouw woning of kantoorpand nog mooier te maken.

Offerte aanvragen?

Persoonlijke aandacht vinden wij belangrijk. Wanneer je een offerte aanvraag doet, komt een SCN mooimaker bij je langs om persoonlijk kennis te maken. Vervolgens maken we een scherpe en duidelijke offerte om de gehele woning mooi te maken!

ZOEK CONTACT