Contact

Glazenwasser Oirschot

Zoek jij een glazenwasser in Oirschot? Onze mooimakers helpen jou met jouw ramen weer mooi te maken. Wij zorgen dat jouw ramen van binnen en buiten weer brandschoon zijn. Zijn de ramen op moeilijk bereikbare plekken of zijn het er enorm veel? Geen klus is ons te moeilijk! Wij weten van aanpakken en zorgen dat al uw ramen weer stralen. Streeploze en schone ramen gegarandeerd! Mooi toch?

Ramen wassen op de traditionele manier

Er zijn twee verschillende technieken om ramen te reinigen: de traditioneel manier en de osmose techniek. De traditionele manier is de meest bekende methode: ladder, spons, inwasser en trekker. Wij hebben deze techniek uiteraard uitstekend onder de knie. Mooie ramen zijn hét visitekaartje van jouw woning of bedrijfspand. Wij zorgen dat er geen vuil op de ramen en kozijnen achterblijft en dat de ramen weer stralen.

Ramen wassen met de osmose techniek

Een van onze specialiteiten is de osmose techniek. Osmose water is gefilterd water zonder mineralen, metalen en zout. Dit water is 100% zuiver en droogt op zonder strepen of vlekken. Leidingwater bevat ook regenwater waar mineralen en zouten in zitten die kringetjes en strepen veroorzaken. Bij de osmose techniek maken wij gebruik van een telescoopsysteem. Na een reiniging met de osmose techniek heb je gegarandeerd ramen zonder strepen!

Kalkaanslag op ramen

Als je niet tevreden bent met je ramen door kalkaanslag helpen wij je graag verder. Wij zijn gespecialiseerd in het verwijderen van kalkaanslag op ramen. SCN mooimakers helpt jou graag verder als je het zelf niet lukt om met een sopje de kalk te verwijderen. Bovendien is het laten zitten van kalk ook niet goed. Wij hebben jarenlang ervaring en weten precies wat jij nodig hebt.

Duurzame reinigingsmiddelen

Wij gebruiken altijd duurzame reinigingsmiddelen. Wij willen niet alleen jouw raam mooi maken, ook willen wij rekening houden met de wereld. Elke klus is bij mooimakers in goede handen!

Advies nodig?

Jouw tevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel. Eerlijk advies vinden wij erg belangrijk om jouw woning of bedrijfspand nog mooier te maken. SCN mooimakers helpt jou graag verder bij ramen wassen, maar ook kunnen wij jou verder helpen met onze andere reinigingsdiensten.

Offerte aanvragen?

Persoonlijke aandacht vinden wij belangrijk. Wanneer je een offerte aanvraag doet, komt een SCN mooimaker bij je langs om persoonlijk kennis te maken. Vervolgens maken we een scherpe en duidelijke offerte om de gehele woning mooi te maken!

ZOEK CONTACT