Contact

Glazenwasser Deurne

Zoek jij een glazenwasser in Deurne? Dan ben je bij SCN mooimakers aan het juiste adres. Wij zorgen dat jouw ramen weer brandschoon zijn van binnen én buiten. Jouw ramen worden streeploos schoongemaakt. Mooi toch? Ook voor de moeilijke klussen helpen wij je graag verder. Zijn de ramen op moeilijk bereikbare plekken of zijn het er enorm veel?  Onze glazenwassers weten van aanpakken en staan klaar om aan de slag te gaan. Wij zorgen dat de ramen van jouw woning of bedrijf in Deurne en omgevingweer mooier zijn dan ooit!

Ramen wassen traditioneel

Wij maken onderscheid in traditioneel ramen wassen en de osmose techniek. De traditionele manier is de meest bekende methode: ladder, spons, inwasser en trekker. Onze mooimakers hebben deze techniek uiteraard uitstekend onder de knie. Mooie ramen zijn hét visitekaartje van jouw woning of bedrijfspand in Deurne in omgeving. Onze glazenwassers zorgen dat er geen vuil op de ramen en kozijnen achterblijft en dat de ramen weer stralen.

Ramen wassen met osmose

Een van de technieken die wij gebruiken voor het ramen wassen is osmose. Osmose water is gefilterd water zonder mineralen, metalen en zout. Dit water is 100% zuiver en droogt op zonder strepen of vlekken. In leidingwater zit ook regenwater waar mineralen en zouten in zitten die kringetjes en strepen veroorzaken. Bij het reinigen met de osmose technieken maken we gebruik van een telescoopsysteem. Een raam zonder strepen of andere oneffenheden gegarandeerd!

Ramen met kalkaanslag

Heb jij kalkaanslag op de ramen en wil je dit graag weghebben? Één van onze specialiteiten is het verwijderen van kalkaanslag op ramen. Onze glazenwassers helpen jou graag verder als je het zelf niet lukt om de kalk er af te krijgen met gewoon reinigen. Daarnaast is het ook niet goed om kalk te laten zitten. Door onze jarenlange ervaring weten wij precies wat jij nodig hebt.

Mooi voor jouw ramen en mooi voor de wereld!

Wij gebruiken altijd duurzame reinigingsmiddelen. Wij willen niet alleen jouw raam mooi maken, ook willen wij rekening houden met de wereld. Elke klus is bij onze mooimakers in goede handen!

Eerlijk advies

Wij vinden het belangrijk dat jij als klant tevreden bent. Wij geven dan ook altijd eerlijk advies om jouw woning of kantoor nog mooier te maken. Wij helpen jou verder met ramen wassen, daarnaast adviseren wij ook graag over andere onze andere reinigingsdiensten.

Offerte aanvragen?

Persoonlijke aandacht vinden wij belangrijk. Wanneer je een offerte aanvraag doet, komt een SCN mooimaker bij je langs om persoonlijk kennis te maken. Vervolgens maken we een scherpe en duidelijke offerte om de gehele woning mooi te maken!

ZOEK CONTACT