Contact

   Gevelreiniging Winterswijk

Ben je op zoek naar gevelreiniging in Winterswijk? Mooi! Wij zijn een landelijk opererend netwerk in specialistische reiniging. Onze lokale mooimaker in Winterswijk maakt jouw gevel weer mooi!

Hoe reinigen we een gevel in Winterswijk?

We hebben jarenlange ervaring met het mooi maken van gevels. Op iedere locatie, ook in Winterswijk, gaan we hetzelfde te werk. Met de juiste materialen en reiniging met gepaste druk maken wij iedere gevel weer mooi.

Er zijn diverse manieren om een gevel te reinigen. Meestal gebruiken we een hogedruk spuit, op basis van 350 bar en een hitte van 95 graden. (deze manier van reinigen gebruiken we ook voor het reinigen van terrassen, stoepen en daken.

Een andere manier om te reinigen is met hogedruk stoom, op basis van 250 bar en 140 graden hitte. Deze manier van reinigen, gebruiken wij meestal bij monumenten en oudere gebouwen.

Waarom is gevelreiniging nodig?

Gevelreiniging draagt ook bij het voorkomen van toekomstige schade. Als er bijvoorbeeld mos groeit op de gevel dan zet dit bij vorst uit. Vervolgens veroorzaakt dit vorstschade waardoor je gevel kan gaan scheuren. En dat wil je natuurlijk niet!

Witte uitbloei in Winterswijk verwijderen

Witte uitbloei is witte uitslag op muren. Door witte uitbloei ziet een huis er minder mooi uit. Dit komt veel voor bij nieuwbouwwoningen. Hoe ontstaat witte uitbloei? Dit wordt veroorzaakt door vocht. In het metselwerk zitten zouten en als deze in contact komen met de buitenlucht dan gaat dit zich binden met koolstofdioxide. Vervolgens gaan deze zouten zich kristalliseren tot een witte waas. De kans op witte uitbloei is het grootst wanneer het tijdens het metselen en voegen erg vochtig is.

Wij lossen dit probleem op. Wij verwijderen de witte uitbloei met organisch sulfaminezuur. Dit is een milieuvriendelijk organisch zuur waar geen zoutzuur en fosforzuur inzit. Wij gebruiken dus geen schadelijke stoffen! Door het verwijderen van witte uitbloei, zijn jouw buitenmuren weer mooi! Het permanent verwijderen van witte uitbloei is een goede investering.

Gevels impregneren in Winterswijk

Nadat jouw gevel is gereinigd, raden wij aan de gevels te laten impregneren. Door jouw gevels te impregneren, wordt het waterafstotend, schimmelwerend en graffitiwerend gemaakt. Door de waterafstotende werking, biedt het bescherming tegen doorslaand vocht. Wanneer er namelijk water in de gevel doordringt, dan kan dit schade veroorzaken zoals vochtplekken in muren.

Ook beschermt het impregneren tegen vorstschade. Bij gevels die niet zijn geïmpregneerd trekt water in de muur en dit kan bij vriesweer gaan uitzetten en dit kan weer barsten. Een ander voordeel van impregneren is dat je gevel langer mooi blijft.

Het impregneren van gevels in Winterswijk is zo gebeurd! Het aanbrengen gaat in een redelijk snel tempo en zorgt voor weinig overlast. De precieze tijd is afhankelijk van de totale oppervlakte die behandeld moet worden. Onze impregneermiddelen zijn kleurloos, dus na het aanbrengen is er geen verschil te zien.

Offerte aanvragen gevelreiniging Winterswijk

De resultaten van gevelreiniging zijn altijd mooi! Door het reinigen van gevels, staat jouw gevel er weer beeldschoon bij. Wij vinden het belangrijk dat klanten tevreden zijn. En we zijn altijd eerlijk. Vraag hieronder een offerte aan voor gevelreiniging in Winterswijk.

Offerte aanvragen?

Persoonlijke aandacht vinden wij belangrijk. Wanneer je een offerte aanvraag doet, komt een SCN mooimaker bij je langs om persoonlijk kennis te maken. Vervolgens maken we een scherpe en duidelijke offerte om de gehele woning mooi te maken!

ZOEK CONTACT