Contact

Gevelreiniging Limburg

Ben je op zoek naar gevelreiniging in Limburg? Mooi! Wij zijn een landelijk opererend netwerk in specialistische reiniging. Onze lokale mooimakers in Limburg maken jouw gevel weer mooi!

Hoe reinigen we een gevel in Limburg?

Onze lokale mooimakers in Limburg hebben jarenlange ervaring met gevelreiniging. Op iedere locatie in Limburg gaan we hetzelfde te werk. Wij maken iedere gevel weer mooi!

Er zijn verschillende methoden voor gevelreiniging. De methode voor gevelreiniging die wij het meeste gebruiken is met een hogedruk spuit op basis van 350 bar en een hitte van 95 graden. Deze methode gebruiken we ook voor het reinigen van stoepen en terrassen en daken. Wanneer we de gevel van een monument of een oud gebouw reinigen, gebruiken we hogedruk stoom op basis van 250 bar en 140 graden hitte.

Waarom gevelreiniging?

Een gevel met vervuiling, ziet er minder mooi uit. Gevelvervuiling wordt veroorzaakt door verschillende factoren, bijvoorbeeld door uitlaatgassen of door regen en wind. Hierdoor komt er witte of groene aanslag op de gevels. Een ander voordeel van gevelreiniging is dat het schade aan gevels voorkomt. Wanneer er bijvoorbeeld mos groeit op je gevel, dan kan dit gaan uitzetten bij vorst. Dit veroorzaakt vorstschade en hierdoor kan je gevel inscheuren. En dit wil je natuurlijk voorkomen! Wij zorgen ervoor dat door gevelreiniging jouw gevels er weer mooi uitzien.

Witte uitbloei in Limburg verwijderen

Wij verwijderen op verschillende locaties in heel Nederland witte uitbloei. Ook in Limburg verwijderen wij witte uitbloei. Witte uitbloei is witte aanslag dat op gevels voorkomt. Dit komt veel voor bij nieuwbouwwoningen. In het metselwerk zitten namelijk zouten en als deze in contact komen met de buitenlucht dan gaat dit zich binden met koolstofdioxide. Vervolgens gaan deze zouten zich kristalliseren tot een witte waas.

De kans op witte uitbloei is het grootst wanneer het tijdens het metselen en voegen erg vochtig is. Laat ons binnen 1 jaar na oplevering van jouw woning de witte uitbloei op jouw muren verwijderen.
Hoe verwijderen wij witte uitbloei? Wij gebruiken hiervoor organisch sulfaminezuur, dit is een milieuvriendelijk organisch zuur waarin geen zoutzuur en fosforzuur verwerkt zit. Wij maken jouw buitenmuren weer mooi!

Gevels impregneren in Limburg

Wij raden altijd aan om na gevelreiniging, de gevels te laten impregneren. Door jouw gevels te impregneren wordt het waterafstotend, schimmelwerend en graffitiwerend gemaakt. Én jouw gevels blijven door het impregneren langer mooi.

Het impregneren van gevels in heel Limburg hebben wij snel gedaan! Het aanbrengen gaat in een snel tempo. Hoeveel tijd wij precies nodig hebben, is afhankelijk van de totale geveloppervlakte. Wij gebruiken kleurloze impregneermiddelen, je ziet dus geen kleurverschil op de muren.

Offerte aanvragen gevelreiniging Limburg

De resultaten van gevelreiniging zijn altijd mooi! Door het reinigen van gevels, staat jouw gevel er in Limburg weer beeldschoon bij. Wij vinden het belangrijk dat klanten tevreden zijn. En we zijn altijd eerlijk. Vraag hieronder een offerte aan voor gevelreiniging in Limburg.

Offerte aanvragen?

Persoonlijke aandacht vinden wij belangrijk. Wanneer je een offerte aanvraag doet, komt een SCN mooimaker bij je langs om persoonlijk kennis te maken. Vervolgens maken we een scherpe en duidelijke offerte om de gehele woning mooi te maken!

ZOEK CONTACT