Contact

Gevelreiniging Gelderland

Ben je op zoek naar gevelreiniging in Gelderland? Mooi! Wij zijn een landelijk opererend netwerk in specialistische reiniging. Onze lokale mooimakers in Gelderland maken jouw gevel weer mooi!

Hoe reinigen we een gevel in Gelderland?

Wij hebben veel ervaring met het weer mooi maken van gevels. Op iedere locatie in Gelderland gaan we hetzelfde te werk. Met de juiste reiniging en passende materialen maken wij iedere gevel in Gelderland weer mooi.

Er zijn verschillende methoden om gevels te reinigen. Meestal gebruiken we een hogedruk spuit, op basis van 350 bar en een hitte van 95 graden. (deze manier van reinigen gebruiken we ook voor het reinigen van terrassen, stoepen en daken.)
Een andere manier om te reinigen is met hogedruk stoom, op basis van 250 bar en 140 graden hitte. Deze manier van reinigen, gebruiken wij meestal bij monumenten en oudere gebouwen.

Waarom is gevelreiniging nodig?

Gevelreiniging is nodig wanneer jouw gevel er minder mooi uitziet. Dit wordt veroorzaakt door vervuiling, bijvoorbeeld door de natuur (regen en wind) of door mensen (uitlaatgassen). Hierdoor komt er aanslag op gevels zoals groene of witte aanslag.

Gevelreiniging draagt ook bij het voorkomen van toekomstige schade. Als er bijvoorbeeld mos groeit op de gevel dan zet dit bij vorst uit. Vervolgens veroorzaakt dit vorstschade waardoor je gevel kan gaan scheuren. En dat wil je natuurlijk niet!

Witte uitbloei verwijderen

Witte uitbloei is witte uitslag op muren. Door witte uitbloei ziet een huis er minder mooi uit. Dit komt veel voor bij nieuwbouwwoningen. Wij lossen dit probleem op zonder schadelijke stoffen te gebruiken.

Wij verwijderen de witte uitbloei met organisch sulfaminezuur. Dit is een milieuvriendelijk organisch zuur waar geen zoutzuur en fosforzuur inzit. Door het verwijderen van witte uitbloei zien jouw buitenmuren er weer mooi uit! Het permanent verwijderen van witte uitbloei is een goede investering in jouw woning.

Gevels impregneren in Gelderland

Nadat jouw gevel is gereinigd, raden wij aan de gevels te laten impregneren. Door jouw gevels te impregneren, wordt het graffitiwerend, waterafstotend en schimmelwerend gemaakt. Door een gevel te laten impregneren, is het beschermd tegen doorslaand vocht. Wanneer er namelijk water in de gevel doordringt, dan kan dit schade veroorzaken zoals vochtplekken in muren. Ook beschermt het impregneren tegen vorstschade. Bij gevels die niet zijn geïmpregneerd trekt water in de muur en dit kan bij vriesweer gaan uitzetten en dit kan weer barsten. Een ander voordeel van impregneren is dat je gevel langer mooi blijft.

Het impregneren van gevels in Gelderland is zo gebeurd! Het aanbrengen gaat in een redelijk snel tempo en zorgt voor weinig overlast. De precieze tijd is afhankelijk van de totale oppervlakte die behandeld moet worden. Onze impregneermiddelen zijn kleurloos, dus na het aanbrengen zie je geen kleurverschil.

Offerte aanvragen gevelreiniging Gelderland

De resultaten van gevelreiniging zijn altijd mooi! Door het reinigen van gevels, staat jouw gevel er weer beeldschoon bij. Wij vinden het belangrijk dat klanten tevreden zijn. En we zijn altijd eerlijk. Vraag hieronder een offerte aan voor gevelreiniging in Gelderland.

Offerte aanvragen?

Persoonlijke aandacht vinden wij belangrijk. Wanneer je een offerte aanvraag doet, komt een SCN mooimaker bij je langs om persoonlijk kennis te maken. Vervolgens maken we een scherpe en duidelijke offerte om de gehele woning mooi te maken!

ZOEK CONTACT