Contact

Gevelreiniging Deurne

Ben je op zoek naar gevelreiniging in Deurne? Mooi! Wij zijn een landelijk opererend netwerk in specialistische reiniging. Onze lokale mooimaker in Deurne maakt jouw gevel weer mooi!

Hoe reinigen we een gevel in Deurne?

We hebben jarenlange ervaring met het mooi maken van gevels. Op iedere locatie, ook in Deurne, gaan we hetzelfde te werk. We gebruiken de juiste materialen en we reinigen met gepaste druk. Wij maken iedere gevel weer mooi! Via verschillende methoden is het mogelijk om gevels te reinigen. Vaak gebruiken we een hogedruk spuit, op basis van 350 bar en een hitte van 95 graden. (deze methode van reinigen, gebruiken we voor het reinigen van terrassen, stoepen en daken.Een andere manier om een gevel te reinigen, is met een hogedruk stoom, basis van 250 bar en 140 graden hitte. Deze manier gebruiken wij meestal bij monumenten en oudere gebouwen.

Waarom moet je een gevel reinigen?

Door vuil dat op de gevels zit, ziet jouw gevel er niet zo mooi uit. Deze vervuiling wordt veroorzaakt door de natuur (bijvoorbeeld regen en wind) of door mensen (bijvoorbeeld uitlaatgassen). Door deze vervuiling komt er vervolgens aanslag op gevels, zoals groene aanslag of witte aanslag. Met gevelreiniging zien jouw gevels er weer mooi uit!

Een ander voordeel is dat het toekomstige schade aan je gevel voorkomt. Wanneer er bijvoorbeeld mos groeit op je gevel, dan gaat dit uitzetten bij vorst. Dit veroorzaakt vervolgens vorstschade en hierdoor kan je gevel gaan scheuren. En dit wil je natuurlijk niet!

Witte uitbloei in Deurne verwijderen

Een vorm van gevelaanslag die regelmatig voorkomt, is witte uitbloei. Witte uitbloei is witte uitslag dat op muren zit. Door deze witte aanslag, ziet jouw huis er minder mooi uit. Witte uitbloei komt veel voor bij nieuwbouwwoningen. Witte uitbloei wordt veroorzaakt door vocht. In het metselwerk zitten zouten en als deze in contact komen met de buitenlucht dan gaat dit zich binden met koolstofdioxide. Vervolgens gaan deze zouten zich kristalliseren tot een witte waas. De kans op witte uitbloei is het grootst wanneerhet tijdens het metselen en voegen erg vochtig is.

Wil jij weer mooie muren? Wij lossen het probleem van witte uitbloei voor jou op! Wij verwijderen witte uitbloei met organisch sulfaminezuur. Dit is een milieuvriendelijk organisch zuur waar geen zoutzuur en fosforzuur inzit. Wij gebruiken dus geen schadelijke stoffen! Door het verwijderen van witte uitbloei, zijn jouw buitenmuren weer mooi! Het permanent verwijderen van witte uitbloei is een goede investering in jouw huis.

Gevels impregneren in Deurne

Nadat jouw gevel is gereinigd, raden wij aan om de gevels te laten impregneren. Door jouw gevels te impregneren, wordt het waterafstotend, schimmelwerend en graffitiwerend gemaakt. Doordat het waterafstotend wordt gemaakt, biedt het bescherming tegen doorslaand vocht. Wanneer er namelijk water in de gevel doordringt, dan kan dit schade veroorzaken zoals vochtplekken in muren. Ook beschermt het impregneren  tegen vorstschade. Wanneer gevels namelijk niet geïmpregneerd zijn, dan trekt er water in de muur en dit kan bij vriesweer gaan uitzetten en vervolgens gaan barsten. Een ander voordeel van impregneren is dat je gevel langer mooi blijft.

Het impregneren van gevels in Deurne is zo gebeurd! Het aanbrengen gaat in een redelijk snel tempo en wij zorgen ervoor dat je er weinig last van hebt. Hoelang het precies duurt, is afhankelijk van de totale oppervlakte die we moeten behandelen. Na de impregneren zie je geen kleurverschil op de muren, want onze impregneermiddelen zijn kleurloos.

Offerte aanvragen gevelreiniging Deurne

De resultaten van gevelreiniging zijn altijd mooi! Door het reinigen van gevels, staat jouw gevel er in Deurne weer beeldschoon bij. Wij vinden het belangrijk dat klanten tevreden zijn. En we zijn altijd eerlijk. Vraag hieronder een offerte aan voor gevelreiniging in Deurne.

Offerte aanvragen?

Persoonlijke aandacht vinden wij belangrijk. Wanneer je een offerte aanvraag doet, komt een SCN mooimaker bij je langs om persoonlijk kennis te maken. Vervolgens maken we een scherpe en duidelijke offerte om de gehele woning mooi te maken!

ZOEK CONTACT