Contact


Gevelreiniging Budel

Ben je op zoek naar gevelreiniging in Budel? Mooi! Wij zijn een landelijk opererend netwerk in specialistische reiniging. Onze lokale mooimaker in Budel maakt jouw gevel weer mooi!

Hoe reinigen we een gevel in Budel?

We hebben jarenlange ervaring met het mooi maken van gevels. Op iedere locatie, ook in Budel, gaan we hetzelfde te werk. Wij maken iedere gevel weer mooi!

Er zijn verschillende manieren om een gevel te reinigen. De methode die we meestal gebruiken is door middel van een hogedruk spuit, op basis van 350 bar en een hitte van 95 graden. Deze manier van reinigen, gebruiken we ook voor het reinigen van terrassen, stoepen en daken.

Voor het reinigen van monumenten en oudere gevouwen, gebruiken we een methode met hogedruk stoom, op basis van 250 bar en 140 graden hitte.

Waarom is gevelreiniging nodig?

Wanneer jouw gevels vies zijn, ziet dit er minder mooi uit. Gevelvervuiling wordt veroorzaakt door mensen (bijvoorbeeld uitlaatgassen) of de natuur (bijvoorbeeld regen en wind). Vervolgens komt er aanslag op de gevels, zoals witte of groene aanslag.

Met gevelreiniging zien jouw gevels er weer mooi uit! Een ander pluspunt is dat gevelreiniging schade aan je gevel voorkomt. Indien er mos groeit op je gevels, dan gaat dit uitzetten bij vriesweer. Dit veroorzaakt dan vorstschade en hierdoor kan je gevel gaan inscheuren. En dat is niet iets wat je graag wil!

Witte uitbloei in Budel verwijderen

Een vorm van gevelaanslag die regelmatig voorkomt, is witte uitbloei. Witte uitbloei is witte uitslag dat op muren zit. Dit komt veel voor bij nieuwbouwwoningen. In het metselwerk zitten zouten en als deze in contact komen met de buitenlucht dan gaat dit zich binden met koolstofdioxide. Vervolgens gaan deze zouten zich kristalliseren tot een witte waas. De kans op witte uitbloei is het grootst wanneer het tijdens het metselen en voegen erg vochtig is.

Wij verwijderen witte uitbloei met organisch sulfaminezuur. Dit is een milieuvriendelijk organisch zuur waar geen zoutzuur en fosforzuur inzit. Wij maken dus geen gebruik van schadelijke stoffen. Laat ons binnen 1 jaar na oplevering van jouw woning de witte uitbloei op jouw muren verwijderen. Wij maken jouw buitenmuren weer mooi.

Gevels impregneren in Budel

Het is verstandig om na gevelreiniging, de gevels te laten impregneren. Door jouw gevels te impregneren, wordt het waterafstotend, schimmelwerend en graffitiwerend gemaakt. Ook beschermt het impregneren tegen vorstschade. Wanneer gevels namelijk niet geïmpregneerd zijn, dan trekt er water in de muur en dit kan bij vriesweer gaan uitzetten en vervolgens gaan barsten. Een ander voordeel van impregneren is dat je gevels langer mooi blijven.

Het impregneren van gevels in Budel hebben wij snel gedaan! Het aanbrengen gaat in een snel tempo. Hoeveel tijd wij precies nodig hebben, is afhankelijk van de totale gevel oppervlakte. De impregneer- middelen die wij gebruiken zijn kleurloos, dus er is geen kleurverschil op de muren zichtbaar.

Offerte aanvragen gevelreiniging Budel

De resultaten van gevelreiniging zijn altijd mooi! Door het reinigen van gevels, staat jouw gevel er in Budel weer beeldschoon bij. Wij vinden het belangrijk dat klanten tevreden zijn. En we zijn altijd eerlijk. Vraag hieronder een offerte aan voor gevelreiniging in Budel.

Offerte aanvragen?

Persoonlijke aandacht vinden wij belangrijk. Wanneer je een offerte aanvraag doet, komt een SCN mooimaker bij je langs om persoonlijk kennis te maken. Vervolgens maken we een scherpe en duidelijke offerte om de gehele woning mooi te maken!

ZOEK CONTACT