Contact

Gevelreiniging Brabant

Ben je op zoek naar gevelreiniging in Brabant? Mooi! Wij zijn een landelijk opererend netwerk in specialistische reiniging. Onze lokale mooimakers in Brabant maken jouw gevel weer mooi!

Hoe reinigen we een gevel in Noord-Brabant?

We hebben jarenlange ervaring met het mooi maken van gevels. Op iedere locatie in heel Noord-Brabant gaan we hetzelfde te werk. We gebruiken de juiste materialen en we reinigen met gepaste druk. Wij maken iedere gevel in Brabant weer mooi!

Via verschillende methoden is het mogelijk om gevels te reinigen. Meestal gebruiken we een hogedruk spuit, op basis van 350 bar en een hitte van 95 graden. Deze methode gebruiken we ook voor het reinigen van terrassen, stoepen en daken. Wanneer we de gevel van een monument of ouder gebouw reinigen, gebruiken we hogedruk stoom. (op basis van 250 bar en 140 graden hitte)


Waarom gevelreiniging?

Door vervuiling zien gevels er minder mooi uit. Deze gevel vervuiling wordt veroorzaakt door verschillende factoren zoals door regen, wind of uitlaatgassen. Laat aan ons gevelreiniging over en jouw gevels zien er weer mooi uit! En nog een fijn voordeel: gevelreiniging voorkomt gevelschade. Indien er bijvoorbeeld mos groeit op gevels, dan kan dit gaan uitzetten bij vriesweer. Dit veroorzaakt vorstschade en hierdoor kunnen gevels scheuren.

Witte uitbloei in Brabant verwijderen

Wil jij de witte uitbloei op jouw woning in Brabant laten verwijderen? Ook in Noord-Brabant staan onze mooimakers voor jou klaar.

Witte uitbloei is een vorm van witte gevelaanslag dat regelmatig voorkomt. Door deze witte aanslag, ziet jouw huis er minder mooi uit. Dit komt vooral veel voor bij nieuwbouwwoningen. In het metselwerk zitten zouten en als deze in contact komen met de buitenlucht dan gaat dit zich binden met koolstofdioxide. Vervolgens gaan deze zouten zich kristalliseren tot een witte waas. De kans op witte uitbloei is het grootst wanneer het tijdens het metselen en voegen erg vochtig is.

Wij lossen het probleem van witte uitbloei voor jou op! Wij verwijderen witte uitbloei met organisch sulfaminezuur. Dit is een milieuvriendelijk middel, er zit geen fosfoszuur of zoutzuur in.

Gevels impregneren in Brabant

Nadat gevels zijn gereinigd, raden wij aan om de gevels te laten impregneren. Door jouw gevels te impregneren, wordt het waterafstotend, schimmelwerend en graffitiwerend gemaakt. Een ander voordeel van impregneren is dat hierdoor je gevels langer mooi blijven.

Het impregneren van gevels in Brabant is zo gebeurd! Het aanbrengen gaat in een redelijk snel tempo en wij zorgen ervoor dat je er weinig last van hebt. Hoelang het precies duurt, is afhankelijk van de totale oppervlakte die we moeten behandelen. Onze impregneermiddelen zijn kleurloos, je ziet dus geen kleurverschil op de muren.


Offerte aanvragen gevelreiniging Brabant

De resultaten van gevelreiniging zijn altijd mooi! Door het reinigen van gevels, staat jouw gevel er in Brabant weer beeldschoon bij. Wij vinden het belangrijk dat klanten tevreden zijn. En we zijn altijd eerlijk. Vraag hieronder een offerte aan voor gevelreiniging in Brabant.

Offerte aanvragen?

Persoonlijke aandacht vinden wij belangrijk. Wanneer je een offerte aanvraag doet, komt een SCN mooimaker bij je langs om persoonlijk kennis te maken. Vervolgens maken we een scherpe en duidelijke offerte om de gehele woning mooi te maken!

ZOEK CONTACT