Contact

   Dakreiniging Winterswijk

Ben je op zoek naar dakreiniging in Winterswijk? Mooi! Wij zijn een landelijk opererend netwerk in specialistische reiniging. Onze lokale mooimaker in Winterswijk maakt jouw dak weer mooi!

Waarom een dak reinigen?

Een dak biedt bescherming tegen alle weersomstandigheden en het geeft ook uitstraling aan jouw huis. Een dak heeft veel te verduren. Natuurverschijnselen zoals mossen, algen, regen en zon tasten namelijk jouw dak aan. Mos en alg blijven bijvoorbeeld op dakpannen zitten, hierdoor wordt het poreus en dakpannen gaan vervolgens afbrokkelen. Er liggen dus lekkages op de loer.

Deze schade voorkom je door je dak te laten reinigen. Bovendien verlengt het de levensduur van je dakpannen. Dakpannen gaan gemiddeld zo’n 50 jaar mee en wanneer je dakpannen regelmatig laat schoonmaken, dan verlengt dit de levensduur. Het reinigen van dakpannen is een stuk goedkoper dan het vervangen ervan. Het is dus slim om regelmatig jouw dak te laten reinigen.

Hoe reinigen we een dak in Winterswijk?

Wij reinigen twee soorten daken: dakpannen of een overkapping. Met onze materialen kunnen wij veilig op iedere hoogte werken. Wij maken jouw dak weer mooi!

De methode die wij het vaakst toepassen, is door middel van reinigen onder hoge druk. Dit gebeurt op basis van 350 bar en een hitte van 95 graden. Dankzij deze methode verwijderen wij moeiteloos, alle algen, mossen, korstmossen en ander soort vuil. Deze manier van reinigen, passen we ook toe bij het reinigen van terrassen, stoepen en gevels.

Voor de reiniging van monumenten en oudere gebouwen kiezen we een andere methode. Hiervoor gebruiken we hogedruk stoom, op basis van 250 bar en 140 graden hitte. Deze hogedruk stoom zorgt voor een thermo shock effect, zodat het organisch vuil snel verdwijnt zonder dat we iets beschadigen. Stoomreiniging is een specialistische dienst en hiervoor is vakkennis vereist. Al onze mooimakers hebben hiervoor een certificaat van SteamPLUS operator.

Dakpannen reinigen in Winterswijk

We hebben jarenlange ervaring met het reinigen van dakpannen. Ook in Winterswijk reinigen wij dakpannen. We reinigen de dakpannen met een hogedrukspuit. Na dakreiniging zien jouw dakpannen er weer mooi uit!

Overkapping reinigen in Winterswijk

Naast het reinigen van dakpannen, reinigen wij ook overkappingen. Onze lokale mooimakers maken iedere overkapping weer mooi.

Ook een glazen of kunststof overkapping is geen enkel probleem. Ook moeilijk bereikbare overkappingen maken wij weer mooi! Door onze jarenlange ervaring weten wij hoe we jouw overkapping weer mooi moeten maken!

Offerte aanvragen dakreiniging Winterswijk!

De resultaten van dakreiniging zijn altijd mooi! Door het reinigen van daken, is jouw dak weer mooi. Wij vinden het belangrijk dat klanten tevreden zijn. En we zijn altijd eerlijk. Vraag hieronder een offerte aan voor dakreiniging in Winterswijk.

Offerte aanvragen?

Persoonlijke aandacht vinden wij belangrijk. Wanneer je een offerte aanvraag doet, komt een SCN mooimaker bij je langs om persoonlijk kennis te maken. Vervolgens maken we een scherpe en duidelijke offerte om de gehele woning mooi te maken!

ZOEK CONTACT