Contact

Dakreiniging Gelderland

Ben je op zoek naar dakreiniging in Gelderland? Mooi! Wij zijn een landelijk opererend netwerk in specialistische reiniging. Onze lokale mooimakers in Gelderland maken jouw dak weer mooi!

Waarom een dak reinigen?

Door jouw dak te laten reinigen, verleng je de levensduur van dakpannen. Dakpannen gaan gemiddeld zo’n 50 jaar mee en wanneer je dakpannen regelmatig laat schoonmaken dan verlengt dit de levensduur. Het reinigen van dakpannen is een stuk goedkoper dan het vervangen ervan.

Ook hebben door de jaren heen verschillende natuurverschijnselen invloed op jouw dakpannen. Mossen, algen, regen en zon tasten namelijk jouw dak aan. Mos en alg blijven bijvoorbeeld op dakpannen zitten, hierdoor wordt het poreus en dakpannen gaan vervolgens afbrokkelen. Het is dus slim om regelmatig jouw dak te laten reinigen.

Hoe reinigen we een dak in Gelderland?

Meestal reinigen we een dak onder hogedruk. Dit gebeurt op basis van 350 bar en een hitte van 95 graden. Dankzij deze methode verwijderen wij moeiteloos alle mossen, algen en ander soort vuil. Deze methode van reinigen, gebruiken we ook bij het reinigen van terrassen, stoepen en gevels.

Voor de reiniging van monumenten en oudere gebouwen kiezen we een andere methode. Hiervoor gebruiken we hogedruk stoom, op basis van 250 bar en 140 graden hitte. Deze hogedruk stoom zorgt voor een thermo shock effect, zodat het organisch vuil snel verdwijnt zonder dat we iets beschadigen.

Het reinigen van monumenten en oudere gebouwen, is een specialistische dienst en al onze mooimakers zijn hiervoor gecertificeerd. We hebben de juiste materialen om op iedere hoogte te werken. Wij maken elk dak weer mooi!

Dakpannen reinigen in Gelderland

We hebben jarenlange ervaring met het reinigen van dakpannen. Op iedere locatie in Gelderland, reinigen wij dakpannen. Na dakreiniging zien jouw dakpannen er weer mooi uit!

Overkapping reinigen in Gelderland

Naast het reinigen van dakpannen, doen we ook overkapping reinigen. Onze lokale mooimakers in Gelderland maken iedere overkapping weer mooi. Ook een glazen overkapping of een kunststof overkapping is voor onze mooimakers geen enkel probleem. Ook moeilijk bereikbare overkappingen maken wij weer mooi! Door onze jarenlange ervaring weten wij precies hoe we jouw overkapping weer mooi moeten maken. 


Offerte aanvragen dakreiniging Gelderland

De resultaten van dakreiniging zijn altijd mooi! Door het reinigen van daken, is jouw dak weer mooi. Wij vinden het belangrijk dat klanten tevreden zijn. En we zijn altijd eerlijk. Vraag hieronder een offerte aan voor dakreiniging in Gelderland.

Offerte aanvragen?

Persoonlijke aandacht vinden wij belangrijk. Wanneer je een offerte aanvraag doet, komt een SCN mooimaker bij je langs om persoonlijk kennis te maken. Vervolgens maken we een scherpe en duidelijke offerte om de gehele woning mooi te maken!

ZOEK CONTACT