Contact

Dakreiniging Deurne

Ben je op zoek naar dakreiniging in Deurne? Mooi! Wij zijn een landelijk opererend netwerk in specialistische reiniging. Onze lokale mooimaker in Deurne maakt jouw dak weer mooi!

Waarom ons inschakelen voor dakreiniging?

Een dak is een belangrijk onderdeel van jouw woning. Het zorgt voor bescherming tegen alle weersomstandigheden en het geeft ook karakter aan een woning. Zaken zoals mos, algen, regen en zon tasten jouw dak aan. Mos en alg blijven bijvoorbeeld op dakpannen zitten, hierdoor wordt het poreus en dakpannen gaan vervolgens afbrokkelen. Hierdoor liggen er lekkages op de loer.

Het reinigen van dakpannen voorkomt dus schade in de toekomst. Dakpannen gaan gemiddeld zo’n 50 jaar mee en voor een lange levensduur moet je dakpannen regelmatig schoonmaken. Het reinigen van dakpannen is een stuk goedkoper dan het vervangen: maak hier dus slim gebruik van. Dakreiniging verlengt dus de levensduur van dakpannen én het geeft natuurlijk een mooie uitstraling.

Hoe reinigen we een dak in Deurne?

Er zijn twee soorten dakreiniging: het reinigen van dakpannen of een overkapping. Wij hebben de juiste materialen om op een veilige manier jouw dak weer mooi te maken. Wij kunnen op iedere hoogte een dak reinigen.

Met behulp van diverse methoden kun je een dak reinigen. Meestal reinigen we daken onder hoge druk. Dit doen we op basis van 350 bar en een hitte van 95 graden. Zo verwijderen we gemakkelijk korstmossen, algen, mossen en andere vormen van vervuiling. Deze manier passen wij ook toe voor het reinigen van stoepen, gevels en terrassen.

Voor de reiniging van monumenten en oudere gebouwen, gaan we iets anders te werk. Hiervoor gebruiken we hogedruk stoom, op basis van 250 bar en 140 graden hitte. Deze hogedruk stoom zorgt voor een thermo shock effect, zodat we organische vuil gemakkelijk verwijderd wordt en zo beschadigen we niks. Stoomreiniging is een specialistische dienst en hiervoor is vakkennis vereist. Al onze mooimakers hebben hiervoor een certificaat van SteamPLUS operator.

Dakpannen reinigen in Deurne

We hebben jarenlange ervaring met het reinigen van dakpannen. Op iedere locatie, ook in Deurne, gaan we hetzelfde te werk. Wij reinigen dakpannen door dit schoon te spuiten met een hogedrukspuit. Hierdoor zien dakpannen er na dakreiniging weer mooi uit!

Overkapping reinigen in Deurne

Naast het reinigen van dakpannen, reinigen wij ook overkappingen. Wij maken iedere overkapping schoon, ook een kunststof of glazen overkapping is voor ons geen enkel probleem. Onze lokale mooimakers maken een overkapping schoon, inclusief het frame, de goot en het dak. Wij weten hoe we jouw overkapping weer mooi moeten maken!

Offerte aanvragen dakreiniging Deurne

De resultaten van dakreiniging zijn altijd mooi! Door het reinigen van daken, is jouw dak weer mooi. Wij vinden het belangrijk dat klanten tevreden zijn. En we zijn altijd eerlijk. Vraag hieronder een offerte aan voor dakreiniging in Deurne.

Offerte aanvragen?

Persoonlijke aandacht vinden wij belangrijk. Wanneer je een offerte aanvraag doet, komt een SCN mooimaker bij je langs om persoonlijk kennis te maken. Vervolgens maken we een scherpe en duidelijke offerte om de gehele woning mooi te maken!

ZOEK CONTACT