Contact

Dakreiniging Budel

Ben je op zoek naar dakreiniging in Budel? Mooi! Wij zijn een landelijk opererend netwerk in specialistische reiniging. Onze lokale mooimaker in Budel maakt jouw dak weer mooi!

Waarom is dakreiniging nodig?

Regen, zon, vervuiling, mos en algen tasten jouw dak aan. Mos gaat bijvoorbeeld op dakpannen zitten, waardoor dit poreus wordt en dakpannen gaan afbrokkelen. Lekkages liggen op de loer. Deze problemen voorkom je door daken te reinigen. Bovendien verlengt dakreiniging de levensduur én het geeft een mooie uitstraling.

Hoe reinigen we een dak in Budel?

Er zijn twee soorten dakreiniging: het reinigen van dakpannen of een overkapping. Met onze hoogwerkers en klimmaterialen kunnen wij op iedere hoogte een dak reinigen. Wij hebben de juiste materialen om op een veilige manier jouw dak weer mooi te maken.

Er zijn verschillende manieren om een dak te reinigen. Meestal reinigen we daken onder hoge druk. Dit gebeurt op basis van 350 bar en een hitte van 95 graden. Zo verwijderen we moeiteloos mossen, algen, korstmossen en andere typen vervuiling. Deze manier van reinigen gebruiken we ook voor het reinigen van gevels, terrassen en stoepen.

Voor het reinigen van monumenten en oudere gevouwen, gebruiken we een methode met hogedruk stoom, op basis van 250 bar en 140 graden hitte. Deze stoom zorgt voor een thermoshock effect zodat we organisch vuil gemakkelijk kunnen verwijderen en zo beschadigen we niks. Voor deze werkzaamheden is expertise nodig. Al onze mooimakers hebben hiervoor een speciaal certificaat van SteamPLUS operator.

Dakpannen reinigen in Budel

We hebben jarenlange ervaring met het reinigen van dakpannen. Op iedere locatie, ook in Budel, gaan we hetzelfde te werk. Het reinigen van dakpannen houdt in dat het dak wordt schoongespoten met een hogedrukspuit. Na het reinigen, zien jouw dakpannen er weer mooi uit! Mooie dakpannen zijn hét visitekaartje van jouw woning.

Het reinigen van dakpannen voorkomt ook schade in de toekomst. Dakpannen gaan gemiddeld zo’n 50 jaar mee en voor een lange levensduur moet je dakpannen regelmatig schoonmaken. Het reinigen van dakpannen is een stuk goedkoper dan het vervangen: maak hier dus slim gebruik van.

Overkapping reinigen in Budel

Naast het reinigen van dakpannen, reinigen wij ook overkappingen. Onze lokale mooimakers maken iedere overkapping weer schoon, inclusief de goot, het frame en het dak. Ook een kunststof of glazen overkapping is voor ons geen probleem om schoon te maken. Ook moeilijk bereikbare overkappingen zijn voor ons geen enkel probleem. Wij weten hoe we jouw overkapping weer mooi moeten maken!

Offerte aanvragen dakreiniging Budel

De resultaten van dakreiniging zijn altijd mooi! Door het reinigen van daken, is jouw dak weer mooi. Wij vinden het belangrijk dat klanten tevreden zijn. En we zijn altijd eerlijk. Vraag hieronder een offerte aan voor dakreiniging in Budel.

Offerte aanvragen?

Persoonlijke aandacht vinden wij belangrijk. Wanneer je een offerte aanvraag doet, komt een SCN mooimaker bij je langs om persoonlijk kennis te maken. Vervolgens maken we een scherpe en duidelijke offerte om de gehele woning mooi te maken!

ZOEK CONTACT