Contact

Dakreiniging Brabant

Ben je op zoek naar dakreiniging in Brabant? Mooi! Wij zijn een landelijk opererend netwerk in specialistische reiniging. Onze lokale mooimakers in Noord-Brabant maken jouw dak weer mooi!

Waarom dakreiniging laten doen?

Door jouw dak regelmatig te laten reinigen, verleng je de levensduur van dakpannen. De gemiddelde levensduur van dakpannen is 50 jaar. Regen, zon, mossen en algen tasten dakpannen aan. Mos en alg blijven bijvoorbeeld op dakpannen zitten, hierdoor wordt het poreus en dakpannen gaan vervolgens afbrokkelen. Het laten reinigen van dakpannen is een stuk goedkoper dan het vervangen ervan. Het is dus slim om regelmatig jouw dak te laten reinigen.

Hoe reinigen we een dak in Brabant?

Het is mogelijk om zowel dakpannen te reinigen als een overkapping. Wij beschikken over de juiste materialen om op iedere hoogte te werken. Meestal reinigen we een dak met hogedruk op basis van 350 bar en een hitte van 95 graden. Op deze manier verwijderen wij moeiteloos alle mossen, algen en ander soort vuil van jouw dak. Ook voor het reinigen van stoepen, terrassen en gevels gebruiken wij een hogedruk spuit.

Wanneer we een monument of ouder gebouw in Brabant reinigen dan gebruiken we hogedruk stoom (op basis van 250 bar en 140 graden hitte). Deze hogedruk stoom creëert een thermo shock effect, zodat het vuil gemakkelijk weggaat. Stoomreiniging is een specialistische reinigingsdienst en alle mooimakers hebben hiervoor een speciaal certificaat van SteamPLUS operator.

Dakpannen reinigen in Noord-Brabant

Wil je door ons jouw dakpannen laten reinigen? Wij hebben jarenlange ervaring, iedere mooi maak klus is bij ons in goede handen. Op iedere locatie in Noord-Brabant gaan we hetzelfde te werk. Vraag hieronder een offerte aan.

Overkapping reinigen in Brabant

Naast het reinigen van dakpannen, reinigen wij ook overkappingen. Wij maken iedere overkapping schoon, ook een kunststof of glazen overkapping is voor ons geen enkel probleem. Onze lokale mooimakers maken overkappingen helemaal schoon, inclusief het frame, de goot en het dak. Wij weten precies hoe we jouw overkapping weer mooi moeten maken!

Offerte aanvragen dakreiniging Brabant

De resultaten van dakreiniging zijn altijd mooi! Door het reinigen van daken, is jouw dak weer mooi. Wij vinden het belangrijk dat klanten tevreden zijn. En we zijn altijd eerlijk. Vraag hieronder een offerte aan voor dakreiniging in Noord-Brabant.

Offerte aanvragen?

Persoonlijke aandacht vinden wij belangrijk. Wanneer je een offerte aanvraag doet, komt een SCN mooimaker bij je langs om persoonlijk kennis te maken. Vervolgens maken we een scherpe en duidelijke offerte om de gehele woning mooi te maken!

ZOEK CONTACT