Contact

Bouwreiniging Heythuysen

Is jouw nieuwbouw project eindelijk af? Mooi! Overal waar je kijkt zie je bouwstof, resten puin en verfresten. Onze mooimakers zijn gespecialiseerd in het reinigen van nieuwbouw. Door onze jarenlange expertise weten wij hoe we het meest hardnekkige vuil kunnen verwijderen. 

Waarom?

Op een gloednieuw gebouw ben je natuurlijk extra zuinig. Dat zijn onze mooimakers natuurlijk ook! De belangrijkste reden voor een bouwreiniging is om een frisse start te maken in jouw nieuwe gebouw. Een eerste poetsbeurt na een bouwtraject is arbeidsintensief en heeft een andere aanpak nodig dan een normale schoonmaakbeurt. Wij zorgen voor de mooie plafonds, wanden, plafonds en blinkend sanitair. 

Hoe doen we dat?

Je bent natuurlijk uiterst zuinig op jouw gloednieuwe gebouw. Dat zijn wij uiteraard ook! Onze mooimakers stellen vakkundig hun materialen samen zodat ze de nieuwbouw ook daadwerkelijk mooier maken. Per situatie kijken wij welke materialen nodig zijn. Zitten er bijvoorbeeld nog stickerresten op ramen of cementsluier op je vloer dan kijken wij wat de beste reinigingsmethode is. Wij zorgen dat jouw nieuwbouw er weer beeldschoon bij ligt.

Wat is het resultaat?

De resultaten zijn gegarandeerd altijd mooi. Door onze vakspecialisten die precies te werk gaan, staat jouw nieuwe woning of bedrijfspand er beeldig bij. Wij geven eerlijk advies en kijken graag mee naar de mogelijkheden. Buiten bouwreiniging adviseren wij ook graag over onze andere reinigingsdiensten.

Offerte aanvragen?

Persoonlijke aandacht vinden wij belangrijk. Wanneer je een offerte aanvraag doet, komt een SCN mooimaker bij je langs om persoonlijk kennis te maken. Vervolgens maken we een scherpe en duidelijke offerte om de gehele woning mooi te maken!

ZOEK CONTACT